Werknemers

Ben je op zoek naar een baan in de gezondheidszorg en herken je jezelf in de volgende eigenschappen: betrouwbaar, competent, flexibel en positief ingesteld? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat Snelcare voor jou kan betekenen! Wij hebben diverse vacatures voor kortere en lange termijn.

Werken bij Snelcare

Gedegen vakkennis is de basis van goede zorg ! We zijn altijd aktief op zoek naar gemotiveerde zorgtalenten. Ben jij op zoek naar een leuke flexibele baan in de zorg? SnelCare heeft je veel te bieden.

SnelCare denkt graag met je mee en helpt je graag vinden van een leuke baan, zo goed mogelijk passend bij je eigen wensen en praktijkervaring. Mijn filosofie is: “Mensen bloeien op in een positieve werkomgeving. Ze hebben het gevoel dat ze waardering krijgen voor het goede werk wat ze doen”.

Zorgpersoneel Snelcare

SnelCare zet zich volledig in om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan je wensen. Alles is bespreekbaar en er zijn veel mogelijkheden.

Heb je je opleiding net afgerond of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, SnelCare heeft volop banen, zowel vast als op uitzendbasis.

Bij SnelCare kun je werken als

• Verpleegkundige (niveau 4 en 5 BIG geregistreerd).
• Met en zonder specialisatie
• Verzorgende niveau 3 IG
• Helpende niveau 2
• Verzorgende A, B, C, D

Opleidingsniveau

Ben je opgeleid in de voorgaande decennia met een diploma met een andere titel dan hierboven vermeld? Geen probleem, want alle diploma’s behouden hun waarde en opleidingsniveau.

Studenten

Studenten van beroepsopleidingen in de Zorg / Welzijn nodigen wij ook nadrukkelijk uit te solliciteren. Naast tijdelijk- en weekendwerk zijn we ook op zoek naar vakantiekrachten.

Herintreders

Ook herintreders zijn welkom om te solliciteren! Wij bieden een grote variatie aan mogelijkheden op het gebied van zorgverlening met een diversiteit aan intramurale en extramurale zorg en kunnen zo vaak werk aanbieden wat aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren, werktijden, opleiding, ervaring en competenties.

Solliciteren

Reageren op een openstaande vacature of het opsturen van een open sollicitatie kun je doen middels een web formulier via de optie ‘solliciteren’ in het rechter deel van het scherm. Na het invullen van je personalia en het meesturen van je curriculum vitae als bijlage nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kunnen je dan informeren over de mogelijkheden op dat moment. Graag zien we je reactie tegemoet.

Neem snel contact met ons op of verstuur je sollicitatie met c.v. via onze website

Telefoon: 071-561 2488
Mobiel: 0611 366 959
E-mailadres: info@snelcare.nl