Werkgevers

Bent u met spoed op zoek naar gekwalificeerd en betrouwbaar personeel voor tijdelijke of langere duur? Bij Snelcare spelen wij snel in op uw vraag. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Wilt u weten hoe Snelcare ook u op bevredigende wijze kan helpen aan personeel? Neem dan contact met ons op.

Uitzenden, Detacheren en Werving van Zorgpersoneel in de Regio Leiden/Den Haag

Zoekt u een uitzendkracht op maat? Bent u op zoek naar een ervaren kracht die zonder uitgebreide inwerkperiode meteen in kan springen? Dan bent u bij SnelCare aan het goede adres. SnelCare is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren en de werving en selectie van gekwalificeerd personeel voor zorginstellingen (verpleeg-, verzorging-, en ziekenhuizen in de regio Leiden/Den Haag.

Uitstekende Staat van Dienst

SnelCare is opgericht door Bruni Snelders. Zowel in de uitvoering van zorg na een loopbaan van meer dan 20 jaar als verpleegkundige, als in het selecteren van personeel in de zorg heeft Bruni een lange en uitstekende staat van dienst: “Ons personeel komt te allen tijde goed beslagen ten ijs zodat u optimaal kunt profiteren van de aanwezige know-how van onze uitzendkrachten”.

Kwaliteit en flexibiliteit

SnelCare kan heel snel inspelen op uw vraag naar personeel. Ons bestand van uitzendpersoneel is ruim en gevarieerd, zowel verzorgend als verplegend, en wordt regelmatig gescreend op beschikbaarheid en inzet. Dit betekent dat SnelCare meestal op bevredigende wijze op de vraag van uitzendkrachten kan voldoen.

Altijd Bereikbaar

Een groot voordeel van SnelCare is de optimale bereikbaarheid. Wij hanteren zeer korte communicatielijnen en derhalve staat ons uitzendbureau 7 dagen week, 24 uur per dag voor u klaar.

Referenties van bedrijven en/of instellingen kunnen bij ons worden opgevraagd.